Değerli Meslektaşlarım,

26-27 MAYIS 2016 tarihinde Diz ve Omuz Artroskopisine ilgi duyan ortopedi uzmanlarını bir araya getirmeyi amaçladığımız bir eğitim sempozyumu düzenlenecektir. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek olan bu toplantı İbn-i Sina Hastanesi – Hasan Ali Yücel Salonun ‘da gerçekleştirilecektir.

Ortopedi uzmanlarının bilgi ve tecrübelerini arttırmaya yönelik yapılacak 2 günlük toplantıda 4 CANLI CERRAHİ gerçekleştirilecek ve canlı cerrahi sırasında moderatörler eşliğinde soru ve önerilerle interaktif katılımlar sağlanacaktır.

Ayrıca Diz ve Omuz Artroskopisinde üst düzey bilgi ve deneyime sahip Eğitmenlerin sunumları ve katılımlarıyla güncel konular işlenecek ve tartışılacaktır.

Toplantı programı ekte sunulmuştur. Sempozyuma katılım ÜCRETSiZ olup 40 KİŞİYLE SINIRLI tutulacaktır. Kayıtlar başvuru önceliğine göre yapılacaktır.

Katılmak isteyen meslektaşlarımın aşagida iletişim adresinde belirttiğim mail adresine  İSİM, MAİL ADRESİ, CEP TELEFON NUMARASI ve CALIŞTIĞI KURUMU belirterek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacak ve kendilerine geri dönüşüm sağlanacaktır.

Baharın en güzel günlerinde Ankara’ da buluşmak dileğiyle.
Doç.Dr. Ramazan AKMEŞE
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbn-i Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı
Başvuru için İLETİŞiM ADRESİ:  rakmese@yahoo.com

Bu etkinliğe firmalar tarafından yapılacak sponsorluk ödemeleri NISH SEYAHAT VE ORG. TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.’ye yapılacaktır. Banka bilgileri:
Hesap Adı: NISH SEYAHAT VE ORG. TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
Hesap Numarası: 391 – 6294637
TL IBAN: TR06 2000 3910 0006 2946 37